loading
Despre Noi

Despre Noi

Site-ul www.put.ro va prezintă serviciile firmei noastre de foraj puțuri de mică, medie si mare adancime. Omega Construct este o firmă de foraj serioasa specializată in saparea unui puț apă potabilă, oriunde in Romania, in special in judetele Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Vrancea, Galati.

Alege firma noastra cand forezi un puț !

  • avem experiența si am forat peste 180 de puțuri de apă potabilă pentru locuinte, firme si institutii publice
  • folosim utilaje de foraj profesionale si materiale de tubare de calitate pentru un rezultat optim
  • suntem o firma serioasa, executand un puț de calitate cu apă limpede, respectand toate etapele forajului
  • cerem un preț mai ieftin ; durata de realizare a unui foraj de put este mica, intre 3-5 zile

Pentru o ofertă concretă de foraj a unui puț, ne puteți suna acum la numărul 0742.213.788

Garantie si Calitate

Oferim servicii profesioanle de forare puturi pentru apa, intretinere puturi de apa, denisipari, foraje industriale (piloti pentru fundatii si consolidari), foraje pentru studii geotehnice in judetul Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Vrancea, Galati si nu numai.

Detinem utilaje de foraj profesionale. Pentru tubarea puturilor, folosim exclusiv tuburi din PVC de culoare albastra care se imbina prin infiletare, rezistente la presiunea din sol, (minim 6.5mm grosime) si avizate sanitar pentru apa potabila. Fantele filtrelor au o largime de 0.5 – 0.7mm, confectionate in fabrica.

Cel mai bun Pret

Serviciile noastre de foraj profesional sunt accesibile in privinta pretului. Putem sa va facem o oferta de pret incepand de la 50 euro pe metru liniar sapat, tubat. Alte firme de foraj concurente cer preturi aproape duble. Sunati acum pentru informatii suplimentare la 0742.213.788 si nu veti regreta.